Akcija do koncaAmazon VideoFilmKinoVideoteke

Video ocena: Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout)

Video ocena: Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout)

Pri šesti nemogoči misiji lahko zaključimo, da sodi deli prinašajo najboljšo akcijo, medtem ko lihi poskušajo pritegniti s kompleksno zgodbo ali zanimivimi antagonisti. Saj ne, da je s tem, kaj narobe, a Tom Cruise je tokrat tako izpilil kaskaderske sposobnosti, da večino filma zgolj sedimo z odprtimi usti in skušamo doumeti, kako in zakaj se spravlja v take situacije.

Film predstavi zanimivo zgodbo in odlično igro, a je v osnovi zgrajen okrog spektakularnih podvigov, ki vključujejo eno najboljših avtomobilsko-motorističnih divjanj zadnjih desetletij, vratolomen padalski skok iz višine več kot 7 kilometrov, tek po londonskih strehah in za zaključek še čisto predolg helikopterski dvoboj. Ko lahko za helikopterski dvoboj zaključiš, da traja predolgo, je najbrž jasno, kako divje je moralo biti vse pred tem.

Zgodba Izpada se vrti okrog plutonijevih jeder iz katerih je mogoče narediti jedrsko orožje. Tega hoče tajna teroristična skupina, ki želi zrušiti svetovni red, medtem ko jih ekipa nemogoče misije na čelu z Ethanom Huntom poskuša ustaviti. Kot je značilno za to serijo filmov, se stvari nenehno spreminjajo in obračajo na glavo, zraven pa je še dovolj humorja in seveda akcije, da dobimo idealni poletni akcioner.

Vam nova Misija: Nemogoče ni dovolj? Na Amazon Prime Video so trenutno na voljo prvi štirje deli filmske serije, ki so jih režirali Brian De Palma, John Woo, J.J. Abrams in Brad Bird.

Ocena filma Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout)

Ocena filma Misija: Nemogoče – Izpad (Mission: Impossible – Fallout) kokice in kokakola pomeni, da gre za lahkoten film.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *