Spletno mesto Gledalbom.com, na katerem se trenutno nahajte, upravlja podjetje Midori, d.o.o., ki je registrirano na naslovu Ulica bratov Učakar 36, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Več o avtorjih najdete v zavihku O nas.

Komentarji

Ker se želimo o filmih in serijah pogovarjati tudi z drugimi, na spletnem mestu omogočamo komentarje. vnos imena, e-pošte in spletne strani, ni nujen za vnos komentarja.

S klikom na gumb “Post comment” platforma WordPress, na kateri je razvito naše spletno mesto, samodejno shrani podatke o posameznikovem naslovu IP. Podatke, ki jih pridobimo, uporabljamo izključno za preprečevanje nezaželenih komentarjev. Objavljeni komentarji ostanejo na spletni strani za vedno, lahko pa zahtevate njihov izbris. Kadar koli lahko tudi zahtevate izpis vseh svojih komentarjev oziroma vseh svojih osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali.

Besedila, ki so na spletni strani nastala kot komentarji so last avtorjev, ki so jih napisali. Urednik spletne strani pa si pridržuje pravico, da komentarja ne objavi, ga zbriše ali predela.

S klikom na gumb “Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.” zagotovite, da naslednjič teh podatkov ne bo potrebno vnašati. S tem potrdite piškotek, ki bo shranjen eno leto oziroma dokler ga ne izbrišete iz svojega brskalnika.

Piškotki

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletno mesto prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijaznejše ter preprostejše brskanje.

Večina brskalnikov uporabo piškotkov samodejno sprejme. Uporabo piškotkov lahko tudi kadar koli zavrnete. Če želite na svoji napravi piškotke zavrniti, lahko spremenite nastavitve brskalnika, ki ga uporabljate.

Več o uporabi posameznih piškotkov si preberite v zavihku Zasebnost, ki je prikazan na dnu spletne strani in kjer lahko kadarkoli spremenite svoje nastavitve uporabe piškotkov.

Besedila na spletnem mestu vključujejo vdelano vsebino (angleško: embedded content), npr. video z drugih spletnih mest. Ogled vdelanih vsebin urejajo politike zasebnosti spletnih strani na katerih se izvirno nahajajo (npr. YouTube).

Merjenje obiska spletnega mesta

Za merjenje obiska spletnega mesta gledalbom.com uporabljamo orodje Google Analytics.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na gledalbom@gmail.com