FilmKino

V kinu: Valerian in mesto tisočerih planetov, Nekoč v mestu Venice, Jaz baraba 3

V kinu: Valerian in mesto tisočerih planetov, Nekoč v mestu Venice, Jaz baraba 3

Izbor novosti iz kino sporeda in drugih filmskih dogodkov v državi. V kinu ta teden: Valerian in mesto tisočerih planetov (Valerian and the City of a Thousand Planets), Nekoč v mestu Venice (Once Upon a Time in Venice) in Jaz baraba 3 (Despicable Me 3).

Valerian in mesto tisočerih planetov (Valerian and the City of a Thousand Planets)

Kino Bežigrad, Kolosej, Maribox, Cineplexx

Režija: Luc Besson Igrajo: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen.

Francoski režiser Luc Besson je človek z jasno vizijo in izostrenim občutkom za akcijo, ki se je dokazal že s Petim elementom, Lucy in Nikito. V novem filmu, megaspektaklu Valerian in mesto tisočerih planetov nas popelje na vesoljsko pustolovščino, kot je še nismo videli. V glavnih vlogah Dane DeHaan, Cara Delavingne in Clive Owen.

Nekoč v mestu Venice (Once Upon a Time in Venice)

Kolosej, Cineplexx, Maribox 

Režija: Mark CullenIgrajo: Bruce Willis, John Goodman, Jason Momoa.

Bruce Willis v komični kriminalki kot skejterski zasebni detektiv z enovrstičnicami krmari med različnimi gangsterji, nepremičninskimi tajkuni, aktivističnimi grafitarji in policijo.

Jaz, baraba 3 (Despicable Me 3)

Predpremierno od nedelje 30. 7.: Kolosej, Cineplexx, Maribox, Kino Bežigrad

Režija: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon. Glasovi: Matevž Mueller, Jernej Kuntner, Vita Suhadolc, Maša Tiselj, Julija Golob, Gal Žilavec, Klemen Bunderla.

V najbolj željno pričakovani risanki poletja se vrača nekdanji zlobnež Gru z zvestimi spremljevalci Minjoni. V novi pustolovščini spozna brata dvojčka, ki ga skuša speljati nazaj na kriva pota.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *