HBO GoIgra prestolovTVVideoteke

Igra prestolov: Kaj nas čaka Onkraj Zidu (S7E6)?

Jon Sneg in odpadniki v seriji Igra prestolov (Game of Thrones), epizoda Onkraj Zidu

Igra prestolov: Kaj nas čaka Onkraj Zidu (S7E6)?

Prihodnja, 6. epizoda serije Igra prestolov je predzadnja v sezoni in nosi naslov Onkraj Zidu (Beyond the Wall). Fokus bo torej na sedmerih bojevnikih, ki so konec prejšnje epizode odkorakali v lov na neživca in spopadu z Nočnim kraljem. Ugibajmo o možnih razpletih …

POZOR: Nadaljevanje razkriva vsebino 5. dela 7. sezone Igre prestolov, ki je bil na sporedu programa HBO 14. avgusta 2017. Če te epizode še niste videli, nadaljujete na lastno odgovornost!

Jasno je, da se bodo hrabro borili, ob tem bodo nekateri umrli in vsaj nekaj se jih bo vrnilo nazaj z neživcem. Glede na kader v napovedniku očitno 5. Kaj točno si bodo začeli z neživcem, ni povsem jasno, skoraj zagotovo pa ne bodo kar tako prepričali Cersei, da se jim pridruži. Tukaj je par teorij na katere sem naletel ali si jih izmislil sam in moja ocena verjetnosti, da se zgodijo:

1. Nekdo med njimi umre, a ga Thoros iz Myra oživi.

Verjetnost: Visoka

Verjetnost, da je to Jon Sneg: Zelo visoka

2. Zajeti neživec je znan lik iz serije.

Verjetnost: Visoka

Verjetnost, da je to Sandor Clegane – Pes: Visoka

Verjetnost, da je to Karsi, ki jo je v epizodi Ostro igrala  Birgitte Hjort Sørensen, ki je takrat zatrdila, da se še vrne: Nizka

3. V zadnjem trenutku jih, povsem obkoljene, reši deus ex Bran.

Verjetnost: Zelo visoka

Drugi trenutki iz napovednika, ki bi lahko bili pomembni trenutki epizode vključujejo soočenje med Tyrionom in Daenerys glede sežiganja ljudi in soočenje med Sanso in Aryo. Slednje bo najbrž dobilo zaključek v zadnji epizodi, povsem verjetno pa je, da bo kratko potegnil Mezinček.

Igor Harb

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *