FilmKino

Video ocena: Zvezda je rojena (A Star Is Born)

Video ocena: Zvezda je rojena (A Star Is Born)

Ostareli roker Jackson Maine polni stadione, a pred publiko stopi zgolj, kadar je dovolj podžgan z alkoholom in tabletami. Neke noči se ustavi v baru, kjer ujame nastop mlade pevke Ally in med njima takoj preskoči iskrica. Jackson jo povleče v svoj življenjski slog in medtem ko ga Ally sprva dopolnjuje, ga kmalu preraste in skuša najti svojo pot.

Gre za četrto večjo priredbo te zgodbe, v kateri sta v preteklosti zasijali Judy Garland in Barbara Streisand, zdaj pa je pozornost prevzela Lady Gaga. Pop zvezdnica je seveda odlična pevka, kot igralka pa se je tudi že potrdila z nagrajeno vlogo v seriji Ameriška grozljivka. Večje presenečenje je Bradley Cooper, ki je podpisan tudi kot soscenarist in režiser, in poleg odlične igre pokaže hudičevo dobro petje.

Film zaznamuje krasna glasba, Bradley Cooper pa nas z zrelim režijskim pristopom popelje skozi eno bolj iskrenih in dodelanih romanc tega leta. Razvoj njunega razmerja spremljamo od viharne zaljubljenosti, skozi bitke z demoni slave in odvisnosti ter vse do resda pričakovanega, ampak nič kaj osladnega konca. Pripravite robčke.

RežijaBradley CooperIgrajoLady GagaBradley CooperSam Elliott.

Ocena filma Zvezda je Rojena TAKOJ V KINO pomeni, da gre za film, ki ga je nujno čim prej videti. In to v kinu!


Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *