Amazon VideoFilmKinoRomanca tednaVideoteke

Video ocena: Mamma Mia! Spet začenja se (Mamma Mia! Here We Go Again)

Lily James v filmu Mamma Mia! Gremo še enkrat.

Video ocena: Mamma Mia! Spet začenja se (Mamma Mia! Here We Go Again)

Čeprav nismo prosili za nadaljevanje glasbene uspešnice izpred desetih let, smo vseeno dobili Mamma Mia! Spet začenja se in po pričakovanju je tudi ta hit. Zgodba je tokrat razdeljena v dve časovni obdobji, bolj resna, a še zmeraj osredotočena predvsem na pesmi in zabavo. 

Zgodbi se odvijata vzporedno, se dopolnjujeta in zaključita v pričakovanem klišeju, ki pa vseeno deluje. Prva zgodba je nadaljnja usoda Sophie, ki je obnovila mamino vilo in se pripravlja na gala otvoritev, medtem ko se druga odvija 25 let v preteklosti, ko se mlada Donna po faksu preseli v to vilo na otoku.

Meryl Streep je bila svetla točka prvega dela, a se tukaj pojavi le za kratek čas, njeno mlado različico pa odlično odigra in odpoje Lily James. Plesne točke so bolj ekstravagantne in dodelane, zaradi česar film izgubi nekaj pristnega šarma, ki ga je nosil izvirnik, sploh ob bolj resnobni zgodbi. Vseeno pa pesmi Abbe prenašajo optimizem in veselje, tako da bo tudi drug film brez dvoma zadovoljil večino oboževalcev prve Mamme Mie.

RežijaOl ParkerIgrajoLily James, Amanda Seyfried, Meryl StreepDominic CooperJulie WaltersChristine BaranskiPierce BrosnanAndy GarciaStellan Skarsgård.

Ocena filma Mamma Mia! Gremo še enkrat (Mamma Mia! Here We Go Again)  kokice in kokakola pomeni, da gre za lahkoten film.

Vam nova Mamma Mia! ni dovolj? Na Amazon Prime Video je trenutno na voljo tudi prvi del, da si ga lahko privoščite še enkrat!

Video sledi kmalu …

Napovednik filma Mamma Mia! Gremo še enkrat (Mamma Mia! Here We Go Again)

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *