Akcija do koncaFilmKino

Video ocena: Liga pravičnih (Justice League)

Video ocena: Liga pravičnih (Justice League)

Ko so pred petimi leti Maščevalci prvič združili moči, je to bil velespektakel in filmski dogodek za v zgodovino. Prva uradna združitev sicer bolj slavnih superjunakov iz strani stripov DC se s tem ne more kosati, saj je predvsem platforma za predstavitev novih likov, Flasha, Kiborga in Aquamana, ki bodo šele dobili lastne filme. Zgodba, dialogi in podoba filma so solidni, niso pa presežek. Vizualno film krepko zaostaja za Jeklenim možem ali Batman proti Supermanu, kar se tiče zgodbe in razvoja junakov pa ne dosega Čudežne ženske.

Vseeno pa Liga pravičnih ni slab film. Dogajanje je napeto in polno presenečenj, predstavitve novih junakov so sicer nekoliko kratke, a so ti dovolj zanimivi, da nam je mar zanje, poleg tega pa Flash v film vnese veliko humorja, Aquaman pa ogromno karizme. Največje razočaranje je negativec Steppenwolf, ki niti nima značaja, bitke z njim pa temeljijo predvsem na metanju nasprotnikov v zid. Tako služi predvsem predstavitvi moči dobrih fantov in dekleta, ki se hitro naučijo dopolnjevati drug drugega in jih želimo čim prej videti še več.

Vse podrobnosti o članih Lige pravičnih lahko najdete v predstavitvi ekipe, za portal Tehnik pa smo pripravili tudi vse o DCjevem filmskem vesolju.

RežijaZack SnyderIgrajoBen Affleck, Gal Gadot, Jason MomoaHenry CavillEzra MillerRay FisherAmy Adams.

Ocena filma Liga pravičnih (Justice League)

Ocena kokice in kokakola! pomeni, da gre za nezahteven in mestoma zabaven film.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *