Disney+FilmSerijaTV

Disney+ od 14. junija v Sloveniji

Disney+ od 14. junija v Sloveniji

V Slovenijo 14. junija prihaja še pretočna videoteka Disney+, ki bo ob zagonu ponujala vsebine iz Disneya, Pixarja, Marvela, Vojne zvezd, National Geographica in Star, kar je mednarodna znamka ameriškega Hulu.

Zaenkrat informacij o razsežnosti sinhroniziranih vsebin še ni, na voljo bodo, ko bomo bliže zagonu storitve, jasno pa je, da bodo starši lahko nastavili otroške vsebine, ki bodo omogočale dostop do starosti primernih vsebin. Pretočni ogled storitve Disney+ bo možen na do štirih napravah hkrati, neomejen prenos pa na do desetih, podprtih bo sedem različnih profilov. Cena mesečne naročnine bo 7,99 EUR, letna pa bo znašala 79,90 EUR.

Že takoj bosta na voljo seriji The Mandalorian in The Book of Boba Fett, pa tudi Marvelova serija Moon Knight, ki štarta konec tega meseca. Med filmi ponudnik izpostavlja zabaven Shang Chi in legenda o desetih prstanih ter lanski film Ryana Reynoldsa Glavni junak, pričakovati pa je, da bo na voljo večina Marvelovih filmov in filmov Vojne zvezd. Seveda bodo na voljo tudi priljubljeni Simpsonovi in Talenti v belem.

Otroke bo med drugim razveselil ravnokar z oskarjem nagrajeni animirani film Encanto: Naš čarobni svet, ki ga pri nas v kinu ni bilo. Gre za zgodbo o čarobni družini Madrigal, ki mora obraniti svojo magičnost. Na voljo bo še uspešnica Luka o dveh morskih bitjih, ki se lahko spremenita v človeško obliko in odpravita na kopno ter seveda zapleteta v kopico pustolovščin. Za nekoliko večje prihaja še Kruela z odlično Emmo Stone in zgodbo o tem, kako je ta slavna junakinja postala zlobna.

Disney+ izpostavlja še oddajo The World According to Jeff Goldblum, v kateri nas zabaven in nekoliko vase zagledan Jeff Goldblum popelje na dvanajst pustolovščin, saj v vsaki epizodi izbere nek znan predmet okoli katerega se vrti posamezen del.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *