DKinoFilmVideoteke

Video ocena: Petdeset odtenkov teme (Fifty Shades Darker)

Video ocena: Petdeset odtenkov teme (Fifty Shades Darker)

Petdeset odtenkov teme je romantična drama, ki ljubiteljem knjige ponudi točno to, kar želijo.

Christian Grey ponovno omrežuje romantično Anastasio Steele v nadaljevanju ene največjih uspešnic leta 2015. Par se ponovno zaplete v strastno in nekoliko kinky razmerje, pri čemer je sedaj Anastasia tista, ki drži vse karte v rokah. Christian ji obljubi več iskrenosti in svobode, a njuna sreča prične motiti druge.

Prvi film, Petdeset odtenkov sive, so oboževalci knjige sprejeli s precej navdušenja, kritiki pa povečini raztrgali. Nadaljevanje nadgradi ta razkorak, saj je v zgodbi manj intrige, v odnosu med glavnima junakoma manj kemije in v posnetkih manj obrtniške dodelanosti, a zvestim bralcem je to vseeno, saj je film zvest knjigi, estetsko dovršen in na koncu melodramatično pretiran.

Zadnji film, Petdeset odtenkov svobode, pride v kino za valentinovo 2018 in za razliko od večine priredb popularnih romanov v zadnjih letih ne bo razdeljen v dva dela. Christian in Anastasia se bosta poročila, odšla na poročno potovanje, nato pa se soočila s sovražniki. Nedavno je bil predstavljen prvi napovednik, ki si ga lahko ogledate tukaj.

Režija: James FoleyIgrajo: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric JohnsonKim BasingerMarcia Gay Harden.

Ocena filma Petdeset odtenkov teme

Ocena filma izognite se v loku pomeni, da je gre za precej slab film. Vseeno bodo ljubitelji knjige lahko našli v ogledu kaj zanimivega.

Tamara in Igor Harb

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *