FilmKinoOtroški kino

Video ocena: Mirai (Mirai no Mirai)

Video ocena: Mirai (Mirai no Mirai)

Mirai je dojenčica, ki ob prihodu iz porodnišnice dodobra spremeni življenje bratca Kuna. Ker je deležen manj pozornosti kot prej, deček postane najprej zamerljiv, nato pa najde pot v domišljijski svet. Tam spozna domačega psa kot odraslega človeka, Mirai kot šolarko in še pokojnega dedka, vsi pa mu pomagajo z nasveti in nalogami pri odraščanju in iskanju smisla v življenju.

Japonske animacije pogosto slovijo po izvirnih fantazijskih in fantastičnih elementih ter inovativnih tehnikah, a najboljše zgodbe potrebujejo zgolj junake, ki jim verjamemo in veliko srčnosti. 

Režija: Mamoru Hosoda

Ocena TAKOJ V KINO pomeni, da gre za film, ki ga ne gre zamuditi.

Tags:
En komentar
  1. Moje ime je Christian Hofman. To je zelo srečen dan v mojem življenju, zahvaljujoč pomoči, ki mi jo je doktor .nosakhare namenil, da bi mi pomagal opomoči svojo bivšo ženo s svojim urokom ljubezni in čarovnije. Bil sem poročen 6 let in bilo je tako grozno, ker me je žena resnično varala in iskala ločitev, ko pa sem na spletu naletela na Dr..nosakhare e-pošto o tem, kako je pomagal toliko ljudem, da se vrnejo nekdanji nazaj in pomagajo popraviti odnos in osrečiti ljudi v odnosu. Razložil sem svojo situacijo in nato sem poiskal njegovo pomoč, a na moje največje presenečenje mi je rekel, da mi bo pomagal pri mojem primeru in da zdaj praznujem, ker se je moja žena popolnoma spremenila na bolje. Vedno si želi biti ob moji strani in brez mojega darila ne more storiti ničesar. Resnično uživam v svoji poroki, kakšnem velikem praznovanju. Še naprej bom pričeval na internetu, ker je Dr..nosakhare pravi urok za črkovanje. RABIM POMOČ? KONTAKT
      -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
    lahko ga dodate tudi v aplikaciji Whats: +2349083639501
    On je edini odgovor na vašo težavo in vas v odnosu čuti srečnega. In popoln je tudi v vajinem odnosu.
    hočeš svojega bivšega nazaj?

Leave a Reply

Your email address will not be published.