FilmKinoOtroški kino

Otroški kino: Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)

Scena iz filma Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje

Otroški kino: Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)

Ali je Hotel Transilvanija 3 pošastno strašen?

Osnovni šarm filmov Hotel Transilvanija je prikaz grotesknih pošasti kot dobrih in zabavnih, da jih otroci lahko sprejemajo enako kot princeske ali govoreče avtomobile. Tretji film še dodatno gradi na tej formuli, pa čeprav se zdi, da o junakih nima več prav veliko za povedati. Kinodvor film priporoča otrokom starim sedem let in starejšim.

Ali je potrebno videti vse predhodne filme?

Čeprav gre za nadaljevanje zgodbe, je vsak film Hotela Transilvanija zaključena epizoda. V tretjem filmu ni veliko ponovne predstavitvi pošastnih junakov, vendar je poudarek na njihovih dejanjih v tem filmu in ne tistih od prej, tako da ni težko slediti dogajanju. Zgodba odpelje dogajanje iz naslovnega hotela na križarko za pošasti, kar ustvarjalcem omogoči, da vključijo reference na razne vodne pošasti, bermudski trikotnik in seveda Atlantido. Otrokom bo za vse to bržkone vseeno, kakor tudi za ostale šale namenjene odraslim, jih pa bo pritegnila bolj živobarvna barvna paleta in cela serija komičnih situacij v katere se zaplete druščina.

Sporočilo o sprejemanju drugačnosti

V ospredju je ljubezenska zgodba, ki deloma temelji na Romeu in Juliji, a s srečnim koncem in sporočilom o tem, kako je pomembno sprejemati drugačne. Skratka, precej podobno kot v številnih drugih filmih, a z vampirji, mumijami, krakeni in drugimi pošastmi. 

Napovednik za film Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje!

Režija: Genndy Tartakovsky Glasovi: Daniel BavecIva Krajnc Bagola, Zala Djurić Ribič, Marjan BuničMiha Rodman, Jernej Kuntner, Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade, Keegan Michael Key, Jim Gaffigan, Kathryn Hahn.

Na Gledal_A bom pripravljamo tudi priporočila za filme za najmlajše. Najdete jih lahko v kategoriji Otroški kino.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *