FilmSerijaTVVideotekeVoyo

Priporočilo za verižno gledanje: Truplo

Priporočilo za verižno gledanje: Truplo

Na Voyo je od danes na voljo Truplo, nova zabavna serija domače produkcije, ki nas popelje v svet kriminala. Z veliko smeha.

Po prvih treh epizodah, ki sva jih dobila v predogled, lahko potrdiva, da je serija vredna ogleda in skrajno zabavna. Kdo je truplo, in kdo morilec seveda ni jasno, pet osumljencev pa počasi razkriva vsak svojo plat zgodbe. V središču so trije mladeniči, Bizo, Filip in Polič ter dva kriminalca, Rade in Bojči, ki se trudijo razložiti kriminalistoma zgodbo o tem, kako so našli truplo oziroma v Radetovem primeru, razložiti šefu, kaj se je zgodilo, ko se je skušal trupla znebiti.

Vsi po vrsti, vključno s kriminalistko, so obsedeni s serijami, filmi in igrami ter polni referenc nanje, vendar pa te ne delujejo prisiljeno ali prepotentno, temveč predvsem prikažejo, kako daleč so liki od razumevanja realnosti, kar seveda doda k humorju. Tako je debata o tem, ali je Odpadnik boljši kot MacGyver, le korak od tega, da izkušnje iz gledanja Na kraju zločina pomagajo k pobegu iz enega. Ali pa ideja, da gredo “lootat” po soseski, tj. iskati (hladno) orožje s katerim bi lahko rešili prijatelja iz krempljev gangsterja. Celotno prvo epizodo si lahko ogledate zgoraj.

Štokholm

Avtor Trupla je Luka Štigl, ki je že zabeležil uspeh z YouTube kanalom Mikićevi Fitnes Sistemi in oddajo Alfa Mikić, prav tako narejeno za Voyo, kjer je Igorju Mikiću dal proste roke za razvoj njegovega “alfa moškega”. S Truplom je Štigl prikazal širši razpon, ki pa ga je nakazal že z lanskim Štokholmom. Ko smo že ravno pri tem.

ŠTOKHOLM (2017) from Squareme Media Production on Vimeo.

Avtor: Luka Štigl. Igrajo: Črt Lipnik, Jan Kok, Jan Hrušovar, Aleksandar Repić, Sanja Raičević, Robert Prebil, Edin Latić, Vesna Kuzmič, Ivo Godnič, Blaž Setnikar.

Foto: ProPlus

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *